Global Healing Aloe Vera Fuzion

Artikel nr: GH10639
EAN: 811839030294
499 kr

Meddela mig när produkten är tillbaka i lager.

Aloe Vera

 

Aloe Vera är ett certifierat ekologisk kosttillskott som innehåller den mest kvalitativa aloe på marknaden. Aloen skördas för hand, frystorkas för att bevara sin värdefulla innehåll och koncentreras för att ge den högsta koncentrationen av acemannan, aloe’s aktiva ingrediens. Vegan. Aloin fri.

 

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.

Innehåll per kapsel: 180 mg Aloe Vera.

Ingredienser: Ekologisk aloe vera gel (Aloe Barbadensis) från inre blad, ekologiskt akaciagummi, kosher certifierade vegetabiliska kapslar av cellulosa, ekologiskt risskal. Vegan. Aloin fri.

Burk: 60 vegetabiliska kapslar i 30 dagar.

Förvaring: Svalt och mörkt, behöver ej stå i kylskåp.

Ursprung: Tropiska vulkanön Hainan.

Tillverkare: Global Healing Center, USA.

Dosering för vuxna: 1 kapsel på morgonen och en på kvällen.

Förvaras utom räckhåll för barn. Ej för barn, gravida eller ammande. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

 

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.