Dr Mercola

Dr. Mercola Quercetin och Pterostilben

Artikel nr: B1276
EAN: 810487031721
499 kr

Denna produkt från Dr. Mercola innehåller en speciell form av trans-Pterostilben som är den aktiva formen och identisk med den som hittas i blåbär.

 

Quercetin fytosomkomplex är en förbättrad version av quercetin som innehåller fosfolipider.

 

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.

Quercitin och pterostilben är två flavonoider som är svåra att få i sig genom maten och upptaget är ganska dåligt. I denna produkt används en liposomal framställning vilket gör att uppgtaget förbättras 20 gånger. Denna produkt från Dr. Mercola innehåller en speciell form av trans-Pterostilben som är den aktiva formen och identisk med den som hittas i blåbär. 
Quercetin fytosomkomplex är en förbättrad version av quercetin som innehåller fosfolipider och gör det enklare för kroppen att absorberas.

Innehåll

Näringsinnehåll per dosMängd
Quercetin fytosom komplex500 mg
Trans-Pterostilben50 mg

Ingredienser:
Quercetin fytosomkomplex (från Sophora japonica-blomma), trans-Pterostilben, mikrokristallincellulosa, kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa), morotspulver, solroslecitin, potatismaltodextrin, kiseldioxid.

Doser:30
Form:Kapslar
Förpackning:60 kapslar
Rekommenderad daglig dos:1 kapsel på morgon och 1 kapsel på kvällen , Till mat
Förvaring:Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.
Information:Kosttillskott, ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej