Choklad arom EKO 10ml

Artikel nr: C30517
EAN: 7311701106445
79 kr

Choklad arom eko

 

Naturliga aromer framställda av ekologiskt odlade råvaror, kontrollerade av EcoCert.

 

Härliga aromer att doftsätta alla dina vattenbaserade produkter: cremer, lotioner, geler, tvålar och shampo. De ger nya möjligheter till läpprodukter, då de även avger en underbar smak.

 

Observera att aromerna är vattenlösliga och skall enbart användas i sådana produkter. De fungerar dock i produkter med enbart fett, om bivax finns med i receptet. Det är viktigt att då röra olje- och vaxblandningen så länge det går, tills den börjar att tjockna, innan aromen tillsätts.

 

Fungerar inte i hud och massageoljor.

 

Aromerna passar också ypperligt för smaksättning av livsmedel och godsaker som karameller, desserter, glass samt drycker av olika slag. De ekologiska aromerna ger definitivt nya dimensioner till Dina produkter!

Vetenskapligt namn: Theobroma cocoa Extrakt.
Ursprungsland: Frankrike.

Ingredienser: choklad, vatten, ethylalkohol

Användning: Doftsättning i hud- och hårvårdsprodukter, samt smaksätttning åt karameller, desserter och dryck. Dosering 0,5 till 1 %.

 

Tips på recept:

Chokladcerat

60 ml olivolja eko Crearome
2 gram choklad 70% Crearome
26 g bivax vitt eller gult Crearome
2 g karnaubavax Crearome
0,5 ml chokladarom eko Crearome

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.