Schnitzer

Schnitzer är ett tyskt företag som specialiserat sig på att tillverka glutenfria bröd och ekologiska brödprodukter av högsta kvalitet. De har över 30 års erfarenhet av att tillverka hälsosamma och näringsrika bröd som passar alla, oavsett om man lider av glutenintolerans eller inte.

Schnitzers glutenfria bröd är tillverkade av en blandning av olika glutenfria mjölsorter som rismjöl, majsstärkelse, bovetemjöl och hirs, vilket ger bröden en unik och läcker smak.

Erbjuder flera smaker

Schnitzer erbjuder ett brett sortiment av glutenfria bröd, från saftiga bröd till krispiga baguetter, så att alla kan hitta något som passar deras smak.

Förutom att erbjuda glutenfria bröd, är Schnitzer också stolta över att erbjuda ekologiska brödprodukter.

Deras ekologiska bröd är tillverkade av de finaste och mest näringsrika ingredienserna, inklusive fullkornsmjöl och korn. Schnitzer har ett brett utbud av ekologiska bröd, från saftiga rågbröd till knapriga fröbröd.

Hälsosamt val med mycket näring

Schnitzers bröd är inte bara hälsosamma och näringsrika, de är också fria från tillsatser och konstgjorda färgämnen. Schnitzer använder endast de finaste och mest naturliga ingredienserna för att säkerställa att deras bröd är både hälsosamma och läckra.

Schnitzers bröd passar perfekt till alla måltider, från enkel frukostmacka till en härlig lunchsandwich. Deras bröd är också perfekt för att göra läckra smörgåsar och tilltugg till fester och andra evenemang. Schnitzers glutenfria och ekologiska bröd är ett utmärkt alternativ för alla som vill äta hälsosamt och njuta av god mat samtidigt.

 

Läs mer

Visar alla 5 resultat