IChoc

IChoc är ett varumärke som tillverkar riktigt god, plantbaserad choklad och lägger stor vikt på ekologiska och så närproducerade ingredienser som möjligt. Produktionen av choklad sker med så mycket omsorg och så lite skada som möjligt. Plast, palmolja och konstgjorda smakämnen är inte accepterade i denna choklad.

“Sustainable Organic Cocoa Project”

Varumärket har nyligen genomgått en rebranding där ytterligare steg har tagits för att göra varumärket ännu mer hållbar och nu har IChoc till och med sin egen kakaoodling! Tidigare har chokladen givetvis innehållit rättvist tillverkad kakao, men sedan 2020 har IChoc drivit vad de kallar “Sustainable Organic Cocoa Project” i Dominikanska republiken. Här fokuserar de inte bara på ekologi och kvalitet, utan även den sociala hållbarheten för att ge människorna som bor i området.

 

Ökad hållbarhet – plastria förpackningar

För att ta ytterligare ett steg mot ökad hållbarhet har IChoc sett till att förpackningarna är helt plastfria! Förpackningarna görs av naturlig film som är framställd av träfiber och ser ut som plast – men är inte det. Du kan därför med gott samvete kompostera det hemma!

IChocs mål

  • 100% ekologiska ingredienser
  • Ingen palmolja
  • Inga djur ska komma till skada
  • Rättvisa

Läs mer

Visar alla 5 resultat