Cellfood

Cellnutrition grundades år 1985 i en källare i Västerås och satsade då på odling och försäljning av ekologiska böngroddar till livsmedelsbutiker. Sedan dess har produktutbudet stadigt utökats och företaget har expanderat från källarverksamhet till butik och nu till webbutik.

Genom åren har Cellnutrition sökt och utprovat en mängd hälsopreparat och kosttillskott för att kunna leverera det allra bästa till sina kunder. Företaget ställer stora krav på sina produkter och leverantörer. Produkterna måste vara rena och fria från alla tillsatser samt effektiva och kostnadseffektiva för kunden. Tillverkaren och produktionen måste arbeta hållbart, etiskt och moraliskt korrekt.

Cellnutrition erbjuder idag några få unika varumärken som lever upp till företagets krav varav Cellfood är ett utav dem. Cellfood är ett kosttillskott med syre som är avsett för både människor och djur och är det mest sålda kosttillskottet med syre i världen. Cellfood tillverkas av NuScience Corp, som har världspatent på formulan, i deras kontrollerade och godkända laboratorier i Kalifornien, USA. Cellfood tillverkas enbart av rena och växtbaserade ingredienser.

Vad kännetecknar Cellfood?

  • Rena, växtbaserade ingredienser
  • Tillverkar i kontrollerade och godkända laboratorier
  • Det mest sålda kosttillskottet med syre
  • Arbetar hållbart, etiskt och moraliskt korrekt

Varför behöver vi syre?

När vi andas så andas vi in syre. Syret passerar luftvägarna in i lungorna och vidare ut i kroppen via blodet. Vi behöver alltid ha en viss mängd syre i kroppen för att hålla oss friska men vi kan också få i oss för mycket syre och därmed riskera att bli sjuka. Det handlar som så ofta om balans – varken för mycket eller för lite är det bästa. Det viktigaste är såklart att vi andas!

Läs mer

2 produkter

-20%
Cellfood

Cellfood Oxygen Gel

399 krBevaka produkt
-20%
Cellfood

Cellfood Silica

409 krLÄGG I VARUKORG