Aromandise

Aromandise är ett företag som värderat välbefinnande inspirerat av natur och traditioner sedan 1993. Företaget grundades detta år i Montpellier, Frankrike, av Michael Pryets och hans fru Yumi efter Michaels otaliga resor i Asien och Sydamerika. Sedan dess har de två skapat, utvecklat och distribuerat produkter utifrån ekologiskt jordbruk, välmående och etik. Aromandise har ett driv och en passion för att skapa naturliga och originella produkter – såsom teer, matvaror och skönhetsprodukter – när det kommer till doft och smaker.

Produkterna håller hög kvalitet på så sätt att de kvalitets-testas och certifieras för att säkerställa att de är naturliga och ekologiska. Aromandise är en etisk verksamhet som bygger på social och kulturell rättvisa med olika partners runt om i världen som i sin tur samarbetar med den lokala befolkningen. Företaget arbetar också med att minska sitt ekologiska fotavtryck och stödjer även sociala projekt. Bland annat genom att ekonomiskt stödja föreningen ”Petit Cœur de Beurre”, en förening som engagerar sig för att förbättra livskvaliteten för personer med medfödd hjärtsjukdom och deras familjer.

Det här är Aromandise:

  • Naturliga ingredienser
  • Etiska och ekologiska produkter
  • Hög kvalitet
  • Minskat ekologiskt fotavtryck
  • Stödjer sociala projekt

Varför ska du välja etiska produkter?

Genom att välja produkter som är etiska gör du inte bara skillnad för miljö och natur, du stödjer även de rättigheter som de som odlar och tillverkar din vara har. Vi är stolta över att erbjuda produkter som gör skillnad för alla i produktkedjan!

Läs mer

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.