BioCare Collagen Complex

Artikel nr: B1162
EAN: 5033290136918
379 kr

Kollagenkomplex är ett högkvalitativt näringskomplex med marint collagen, antioxidanter och nukleotider.

 

  • UNIK FORMULERING – Kollagenkomplex är ett högkvalitativt kollagentillskott med kraftfulla antioxidanter och nukleotider
  • HÖGA KVALITETSINGREDIENSER – Använder den överlägsna formen av marint kollagen av typ 1 som är identiskt med kollagen i människokroppen och absorberas därför snabbt.
  • 30 dagars doser med 2 kapslar per dag

 

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.

Ingredienser: Marint kollagen (fisk), kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), hyaluronsyra (natriumhyaluronat), C-vitamin (som askorbinsyra), nukleotider (Nutritide® IM75 5’-ribonukleotider/RNA-koncentrerat extrakt), fyllnadsmedel (cellulosa), rutin, hesperidin, nyponpulver (Rosa canina-frukt), zink (-citrat), riskli, antioxidationsmedel (askorbylpalmitat).

Allergener:Innehåller fisk
InnehållMängd% DRI*
C-vitamin100 mg    125
Zink10 mg    100
Marint Collagen500 mg
Hyaluronsyra100 mg
Hesperidin50 mg
Nukleotider IM7550 mg
Rutin50 mg
Nyponpulver50 mg

30 dagars doser med 2 kapslar per dag

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.