Algaran Seaweed Irländsk Dulse (Palmaria Palmata) RAW&EKO 125g
Leverans inom 1-3 dagar
Specifikation
Användning
Dulse går att förtära såväl rå som kokt och den passar utmärkt i kokt potatis, soppor, smörgåsar, sallader och som ingrediens i dressingar och dip. Ofta torkas den till ett pulver som kan strös över maträtter såsom pasta och bröd eller så kan man använda Dulsen som en smakförhöjare till fiskrätten
Penne All’Arrabbiata med Dulse (Palmaria palmata)
1 msk olivolja
2 tsk vitlök, finhackad
1 – 1½ tsk torkad röd paprika
¼ kopp Dulse-flingor
1 burk tomater (28 oz burk)
Salt
8 oz Penne
2 msk persilja, hackad
- Fräs vitlök, Dulseflingor och röd paprika i olivoljan. Stek under omrörning i cirka 3 minuter
- Lägg tomaterna i en mixer och gör dem flytande. Rör ner i vitlöksblandningen. Sjud under omrörning tills såsen är något reducerad och tjocknat (cirka 20 minuter). Smaka av med salt efter smak.
- Koka pennen i rikligt med kokande saltat vatten tills den är al dente (cirka 10 minuter); dränera. Blanda med såsen och strö över persilja.
Prishistorik
Handla tryggt
Snabb leverans
Poäng på alla köp
Tillgänglighet av bra produkter
Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.